Ruiter Piet – Lente Live

Ruiter Piet is die solo projek van Pieter de Jager. Voormalige Bass speler en liedjie skrywer van Karlien van Jaarsveld se Afrikaanse Grunge Rock groep “Revolusie” en die 2010 MK bekroonde beste nuweling en SAMA genomineerde Folk Country orkes “Die Tuindwergies”

“Ruiter Piet en Die Partytjie” is voel goed Folk Rock met onderligende Country en Brit Pop elemente en lirieke wat handel oor gewone mense se dinge, gevoelens en gebeurtenisse. Dis ‘n klank vir almal! Terselfdertyd laat dit jou lag, dans, dagdroom, dink en nostalgies raak! Volgens “Ruiter Piet” klink dit soos ‘n aand uit saam die man homself!

Na die sukses van Ruiter Piet se debuut enkelsnit “Minnie se Liedjie” en sy tweede enkelsnit “Swaai” is hy terug met sy nuutste enkelsnit “Lente”

Lente NOU beskikbaar op alle digital platforms – DRUK HIER

Lente Video